Skreddersydd belysning
som passer dine behov

Oppdag serien

3D-printet belysning som støtter sirkulær økonomi

Signify transformerer nok en gang belysningsindustrien med en revolusjonerende ny teknologi som lar deg lage skreddersydde armaturer til en brøkdel av prisen for tilpasset belysning. Med 3D-print får du en tilpasset belysningsløsning mens du bidrar til en bærekraftig fremtid.

Last ned brosjyren

Fleksibel, rask og bærekraftig løsning for ditt neste prosjekt.

Skreddersydd design for alle

Med våre brukervennlige verktøy på nettet, kan du lage dine egne 3D-printede armaturer. For å hjelpe deg med designprosessen har vi gjort noe av arbeidet for deg. Velg fra et stort utvalg av fargekombinasjoner, transparens og teksturer for nesten uendelige muligheter.

Les mer

Rask levering til deg

Når du har designet de perfekte armaturene, trenger du ikke vente lenge på levering. Siden vi har 3D print anlegg i Europa er transporttiden kort – vi kan få belysningen din printet og levert på bare fire uker. Monteringen er enkel, siden armaturene er laget for å passe dine spesifikasjoner.

Les mer

Bærekraft som standard

Vi er stolte av å nå mange bærekraftsmål med våre innovative belysningsprodukter. Materialene vi bruker til å printe designene dine, er laget av 100 % resirkulerbart polykarbonat. Vi opprettholder vårt fokus på en helt grønn livssyklus – fra design, til produksjon, gjenbruk, og resirkulering.

Les mer

Hotell- og restaurantnæring

Det er slutt på å søke gjennom endeløse kataloger. Lag akkurat den atmosfæren du leter etter, skreddersydd for ditt rom og din merkevare.

Les mer

Butikk

Lag en unik butikkopplevelse som enkelt kan oppdateres til å bli moderne, samtidig som du ivaretar bærekraft.

Les mer

Kontor

Få dine ansatte til å føle seg hjemme på jobben, samtidig som du forenkler renoveringen med armaturer som er printet helt etter dine spesifikasjoner. Sett tonen på kontoret med belysning som er populær og bærekraftig.

Les mer

Sjekk ut siste nytt

København flyplass gjør energibesparende renovering med 3D printet belysning

I samarbeid med Signify valgte Kastrup å erstatte 250 konvensjonelle downlights med spesialdesignede og 3D printede GreenSpace downlights med PerfectFit fra Philips.

Les mer

Stor belysningsrenovering hos M&S

Marks & Spencer viser lidenskap for bærekraft og innovasjon ved bruk av 3D-printede armaturer.

Les mer

Holder designet frisk

Albert Heijn holder seg oppdatert med unike armaturer som er skreddersydd til deres lokaler, og som får butikken til å skille seg ut.

Les mer

Har du spørsmål eller kommentarer? Vi er her for å hjelpe deg!

Finn ut hvordan våre 3D-printede armaturer kan hjelpe deg å holde deg oppdatert mens du forbedrer bærekraften.

Kontakt oss Oppdag serien Nedlasting Brosjyre Nedlasting Brosjyre Nedlasting Brosjyre - US Nedlasting Brosjyre Nedlasting Brosjyre