Skap din egen perfect fit

En Philips 3D-printet armatur er svaret på en rask og enkel renovering. Med en 100 % garantert passform sparer våre 3D-printede downlights deg frustrasjon, i tillegg til penger, helt fra start. Vi trykker et komplett og 100 % passende LED-downlight, slik at du ikke trenger adapterringer som passer taket lenger.

Seks trinn til en rask og enkel renovering

Med perfect fit fjerner du alt bryet med oppussingen med bare seks trinn!

  1. Du måler åpningsstørrelsen
  2. Du lager downlight med vårt konfigurasjonsverktøy på nett på snaut 30 sekunder
  3. Du bestiller på nett ved å sende det automatisk opprettede downlight-spesifikasjonsarket til leverandøren eller montøren
  4. Vi trykker dine downlights
  5. Vi leverer dine downlights
  6. Du monterer downlights på bare to minutter

Se videoen med seks trinn

Skap din egen PerfectFit

Prosessen er enkel: Bruk vårt nettbaserte verktøy til å konfiguere en tilpasset downlight. Det genereres automatisk et spesifikasjonsark som du kan sende til oss for bestilling. Din skreddersydde belysningsløsning vil leveres av din valgte grossist om fire uker.

Lag downlighten din

Gjør det enkelt

3D-printede armaturer er veien å gå hvis du vil ha en tilpasset belysningsløsning som tilfredsstiller helt eksakte spesifikasjoner. Vi sparer deg for frustrasjon – og penger – helt fra starten av.

Montering på bare to minutter

Den enkle designen og konstruksjonen i én del gjør at monteringen er enkel.

Unngå å modifisere takhull

Armaturene lages på bestilling og er garantert å passe. Pakk den bare ut og monter den sømløst inn i den eksisterende utsparingen.

Integrert kant gir et ryddig inntrykk

Elegant design og integrert kant sikrer et ryddig inntrykk i hvert prosjekt.

Prosjekter

Rask montering med perfect fit-downlights

Marcel Hogenes fra Technical Agency Hogenes hadde problemer med å finne en LED-downlight med riktig størrelse til å passe kundens tak. Han er veldig fornøyd med perfect fit. Nå kan han velge en LED-downlight i den nøyaktige størrelsen han trenger, med passende lysmengde.

Marks & Spencer omfavner bærekraft med 3D-printede armaturer for 50 butikker

Butikkjeden Marks & Spencer (M&S) har forpliktet seg til å forbedre butikkytelsen og generere betydelige besparelser, mens de fokuserer på mer bærekraftig teknologi i butikkene.

jsontxt

Kostnadsbesparelser og enkel montering for Barajas lufthavn

Flyplassen ønsket å oppgradere fellesarealene i terminal 1, 2 og 3. Reduksjon av energikostnader og enkel montering var hovedmålene i dette prosjektet.

jsontxt

En bærekraftig løsning for Unica med perfect fit

Unica ønsket et smalt tak, men eksisterende downlights var større enn standard LED-downlights tilgjengelige på markedet. Med PerfectFit-downlights hadde Unica den ideelle løsningen. Den nye belysningen er trykt for å passe til de eksakte spesifikasjonene og passer til eksisterende takutskjæringer uten behov for adapterring.

jsontxt

Har du spørsmål eller kommentarer? Vi er her for å hjelpe deg!

Finn ut hvordan våre 3D-printede armaturer kan hjelpe deg å holde deg oppdatert mens du forbedrer bærekraften.

Kontakt oss Oppdag serien Nedlasting Brosjyre Nedlasting Brosjyre Nedlasting Brosjyre - US Nedlasting Brosjyre Nedlasting Brosjyre